Geveke Elektrotechniek Bel direct
010 426 8447

Toegangscontrole in Zuid-Holland

Met toegangscontrole houdt u ongewenste personen buiten. Daarnaast heeft u de volledige controle over wie naar binnen kan en mag. Er is veel keuze in toegangscontrole. Zo kunt u een urenregistratie systeem koppelen aan uw toegangscontrole, kiezen voor een elektronische kaart of voor een beveiligingscode. Geveke Elektrotechniek helpt u met de juiste keuze en toegangscontrole is in kleine en grote bedrijven toepasbaar. Wij zijn gevestigd in Schiedam en bedienen heel Zuid-Holland.

Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrole is het inspecteren en bijhouden van toegang in uw pand of een deel hiervan. In plaats van sloten en sleutels wordt er gebruik gemaakt van elektronische beveiliging. Hierbij moet u denken aan een elektronische kaart die deuren open maakt of een beveiligingscode die iemand toegang verschaft tot een ruimte. Een sleutelbos is hierdoor verleden tijd. Met elektronische toegangscontrole bepaalt u voor wie, welk deel van uw pand toegankelijk is. U hoeft dus nooit meer sloten en sleutels te vervangen. En als iemand zijn pas verliest, dan is deze eenvoudig te blokkeren.

De voordelen van toegangscontrole

– U bepaalt welke delen van uw pand toegankelijk zijn en welke niet.
– De kaart of code kan gemakkelijk onbruikbaar worden gemaakt bij verlies of diefstal.
– Toegangscontrole kunt u combineren met urenregistratie.
– U houdt ongewenste personen buiten.
– Eenvoudig te gebruiken.
– Het uitbreiden van het systeem is eenvoudig.
– Het is een betrouwbaar systeem.

Urenregistratie met toegangscontrole

Een urenregistratie systeem kan gecombineerd worden met toegangscontrole. Wanneer een werknemer binnenkomt in het pand, dan wordt hij ingecheckt. Als hij het pand verlaat, dan wordt hij uitgecheckt. Hierdoor kunt u eenvoudig bijhouden hoeveel tijd er besteedt is aan een opdracht en waar die is uitgevoerd.

De mogelijkheden met toegangscontrole zijn groot en u kunt kiezen uit verschillende opties. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.